ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тиквата оправя синузит

Взема се малка тиква и се нарязва на парчета. Сварява се. Всяка вечер да се слага на челото по 1 топло парче. Държи се, докато изстине.

Поставете електрическа възглавница върху горната част на лицето. Челото трябва да бъде покрито до основата на носа. Държи се 10-15 мин., докато челото се изпоти. След като се махне възглавницата, мястото се покрива с мека кърпа, за да се изравни температурата му със стайната. Ефектът се проявява след два-три дни, ако се прави един път дневно.

Продължително печене на слънце лекува стопроцентово. Лицето се излага на първия ден – 5-6 мин.; втория – 8-10 мин.; третия – 15; четвъртия – 20. Като се свикне, престояването на слънце се увеличава до по-продължително време.

Смесват се равни части настърган хрян, брашно и вода. докато стане гъста каша. Областта на синусите се намазва с мас или олио, нанася се кашата и престоява, докато е поносимо за болния. Прави се до оздравяване.

В средноголям чайник се слагат 2 големи обелени или 3 малки картофа. След като водата заври, се добавя 1 ч. л. хлебна сода. Вдишва се от чучурчето в продължение на 5-10 мин. Процедурите се правят 15 дни, почива се 10-15 дни и се повтарят – зависи от ефекта на самолечението.

10 г тоалетен сапун, 150 г ракия, 1 с. л. сол и 2 белтъка се смесват и слагат на марля. Поставя се върху челото и синусите. Престоява 1 час.Процедурата се прави през ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *