Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Малко позната храна крие тайната на перфектната форма на Лили Иванова

Лили Иванова – примата на българската естрада, поддържа своето младежко излъчване и перфектно тяло с тайна рецепта

Лили Иванова – примата на българската естрада, поддържа своето младежко излъчване и перфектно тяло с тайна рецепта. Вместо множество медикаменти, обещаващи вечно здраве и дълголетие, певицата е открила силата на една малко позната храна – супата от глухарчета, разкри мистерията в. „Всеки ден”, цитиран от Петел.

Глухарчетата са растения, на които всички се радваме – от малки, когато златистите цветове прецъфтят и се заменят от пухкав ореол от семенца, които се разлетяват във всички посоки от повея на вятъра.

lili-ivanova
Лили Иванова поддържа перфектна фигура с глухарчета

Но освен като изключително красиви като цветя, глухарчетата са много полезни и като храна. Те са богати на различни антиоксиданти, които подпомагат кожата да се запази свежа, еластична и млада.

Глухарчетата са истински враг на бръчките, подпомагат стабилизиране на кръвното налягане, пречистване на кръвта, действат превантивно и срещу диабет.

От корените на глухарчетата, в добавка на свеж спанак, се приготвя вкусна зелена супа. Лили Иванова отдавна е открила тайната на тази мистериозна супа, която й действа като енергийна бомба след изтощителните участия, концерти и множеството дълги репетиции.

Глухарчетата са богати на различни витамини, които поддържат имунната система на певицата в много добро състояние.

Генотрон
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче

Примата на българската естрадна сцена държи много на храната, която консумира. Качеството й трябва да е безусловно, всички плодове и зеленчуци са органик и екологично чисти.

Лили Иванова почти е изключила солта от менюто си, а останалите по-често срещани подправки като черния и червения пипер трябва да са също с много високо качество.

Лили Иванова практикува всяка пролет една прочистваща диета. Тя консумира само супи от зелени листни зеленчуци – като спанак, глухарчета, листа от цвекло и други билки, които се доставят само от проверени билкари или производители. По време на пречистващия й режим певицата пие много прясно изцедени фрешове и сокове.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Малко позната храна крие тайната на перфектната форма на Лили Иванова

  1. Фил каза:

    Кажете на хората ,че руколата е глухарче! Д а не се чудят от къде да си купят .;)

  2. аззз каза:

    Глухарчетата помагат на черния дроб , а от там и на целия организъм.
    За черния дроб също така е добре една седмица да се хапват по 2 кила зелени ябълки , а сутрин на гладно чаша хладка вода със супена лъжица ябълков оцет в нея- супер е и при жлъчни проблеми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *