Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте анатомични снимки, които нямат аналог в света

Искате ли да знаете какво точно има под кожата и какви са тайните на човешкото тяло? Разгледайте снимките на Александър Циарас

1 Александър Циарас е международно признат технолог, художник, журналист, предприемач, главен редактор и главен директор на „TheVisualMD“. Циарас е носител на много награди, не само в областта на фотографията. Негови снимки са били на кориците на популярни световни списания като „Life“, „New York Times Magazine“ и „Discover“. Циарас е разработил софтуер, който ви позволява да получите най-надеждните артистично декорирани образи на човешкото тяло на всеки етап от неговото развитие. В България е познат с работата си върху албума „От зачатието до раждането“.

На възраст 19, Александър Циарас се завръща в селото на родителите си и прекарва там една година, като през това време прави само снимки. Там той написва книга, наречена „Погребалните ритуали на древна Гърция.“ По-късно, Александър се връща в САЩ, където той влиза веднага в две учебни заведения: Филипс Академи и Амхърст Колидж. Александър се интересува от структурата на човешкото тяло и медицина, математика и физика. За да станат факт тези снимки са били използвани различни обективи, включително микроскоп и ендоскоп.

Както вече стана ясно, Александър Циарас е автор на научнопопулярния филм „От зачеването до раждането.“ Той започва работа по този проект през 1997 година. „TheVisualMD“ – това е 3D-визуализация на човешкото тяло, създадена въз основа на доказателства, получени чрез ядрено-магнитен резонанс, компютърна диагностика, електронна микроскопия и други технологии на медицинската образна диагностика. Впечатляващите снимки на човешкото тяло от Александър Циарас нямат аналог по точност и артистичност. Неговият проект се нарича „Леонардо да Винчи на дигиталната епоха.“

2 3 4 5 6 7

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *