Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народен илач при остри респираторни заболявания

Вземат се корените на медицинска ружа. На една чаена чаша вода се слагат 2 супени лъжици ситно нарязани корени. Ври 10 минути на тих огън и се прецежда. Пие се по половин чаена чаша 3-4 пъти дневно след хранене при възпалителни заболявания на горните дихателни пътища, на белите дробове и при бронхиална астма.

Смесват се корените на сладник и липов цвят. На един литър кипяща вода 2 чаени лъжички ситно нарязани сухи корени от сладник. Врат на тих огън 5 минути, добавят се 2-3 супени лъжици липов цвят и сместа се запарва 10 минути. Този чай с чудесен аромат е много полезен за белите дробове. Той може да се пие през цялото време на респираторното заболяване в неограничено количество с едно единствено условие не повече от половин чаена чаша на един прием.

Вземат се младите връхчета на бор. 15 млади борови връхчета се заливат с 500 грама врящо мляко. Запарват се 1-2 часа и млякото се прецежда. Изпива се на 3 пъти, горещо на малки глътки. Това е дневната доза при възпаления на дихателните пътища, пневмонии и бронхити.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *