ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ерозия на шийката на матката

Вземат се листата на алое. По едри листа от растението се смилат на месомелачката и се изстискват. Сокът се прецежда през марля на няколко ката и се слага да кипне за три минути на тих огън. В сока се топи тампон, вкарва се във влагалището се прилепва до шийката на матката. Прави се два пъти дневно сутрин и вечер в продължение на 10-14 дни.

Вземат се цветовете на жълт кантарион. Цветовете на билката се смесват с растително масло в съотношение 1:2, най-добре е бадемово. Може да се използват още ленено или слънчогледено масло. Стои на хладно две седмици. В маслото се топят тампони, които се вкарват във влагалището и се притискат до шийката на матката. Използва се при ерозия на матката, фибриома, възпалителни женски болести и климактерични оплаквания.

Вземат се коренищата на монголски чай. Една супена лъжица ситно надробени корени се заливат с една чаена чаша вряща вода и се слагат на огъня докато половината течност се изпари. Прецежда се докато е гореща и се разрежда до един литър с вода. Използва се при ерозия на шийката на матката и бяло течение. Промивките се правят веднъж дневно в продължение на две-три седмици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *