Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какви мерки да предприемем при стенокардия

Смесват се равни части листа от горска ягода, листа от бреза, стръкове и листа от риган. На една чаена чаша кипяща вода се слагат една супена лъжица ситно нарязани и разбъркани билки. Запарват се 15 минути в похлупен съд на водна баня, охлаждат се на стайна температура и течността се прецежда. Пие се при стенокардия по половин чаена чаша 3 пъти дневно 15 минути преди ядене.

Взема се цялото цъфнало растение клинавиче. На една чаена чаша вряща вода се слага една супена лъжица билка. Запарва се 4 часа и се прецежда. Приема се по една супена лъжица 3-5 пъти дневно при стенокардия, учестено сърцебиене, аритмия, при хронична сърдечно-съдова недостатъчност, смущения в кръвообръщението, отоци.

Вземат се цветовете и плодовете на глог. Една супена лъжица плодове от глог се залива с 500 грама силно кипяща вода и под капак се запарват един час. Течността се прецежда и в нея се добавя една супена лъжица мед. Пие се по три четвърти чаена чаша топла запарка преди лягане. Укрепва сърдечния мускул.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *