ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Водолечение за сърдечна недостатъчност

Водолечение за сърдечна недостатъчностПри сърдечна недостатъчност, за да бъде сънят ви дълбок и пълноценен, вземайте вечер преди лягане валерианова вана. Залейте 100 грама нарязани корени от валериана с 3 литра вода и варете на тих огън 10 минути. Прецедете течността и я излейте във водата за ваната. Продължителността на процедурата не трябва да е повече от 10-15 минути. Веднага след това легнете и се завийте топло.

При стенокардия са много полезни поливанията с постепенно повишаване на температурата. Процедурата се прави по същите правила, както и топлите вани до кръста, обаче първоначалната температура на водата не трябва да е повече от 33 градуса. Постепенно в продължение на 1ч5-20 минути температурата на водата трябва да достигне 39 градуса като непрекъснато се долива гореща вода. Когато приключите, изтрийте се внимателно до пълно изсушаване и легнете за половин час завити с топло одеяло.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *