ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мъж се избави от IV фаза рак на простата чрез натурални продукти (ВИДЕО)

Колкото и да не им се вярва на много хора,   рак на простата може да бъде излекуван и с помощта на напълно натурални продукти

За да се убедите, просто научете за Вернон Джонстон   (Vernon Johnston).

Лекарите поставят диагноза рак на простата на Вернон,  чиито метастази атакували костите, писаха в dailymail.co.uk.

Братът на Вернон, Лари, дал един изключително полезен съвет на своя брат – да неутрализира нивото на pH в организма, за да прекрати развитието на рака и на неговите метастази.

vernon
Така се приготвя лекарството против рак

По този повод Вернон започнал да приема сода бикарбонат. Той комбинирал содата със сироп от клен или с меласа (гъст, тъмен сок от захарна тръстика).

Количеството приемана сода и сироп, както и начина, по който се чувствал ежедневно, Вернон записал в своя дневник и нарекъл лечението „Танц с рака“.

Освен това, Вернон приемал подходящи храни, за да запази алкалността в своя организъм. Пиел витамини и приемал различни полезни минерали. При всяка възможност гледал да бъде на слънце.

Сладкият кленов сироп подлъгва клетките на рака и те се отварят, за да го приемат.

vernon-johnston
Вернон не е болен от рак, защото се излекува с кленов сироп и сода бикарбонат

Но наред с кленовия сироп, клетките биват изненадани неприятно, защото гълтат и содата.

А содата съдейства клетките да преминат в състояние на алкалност от киселинност, както и да бъдат снабдени с голямо количество кислород.

След няколко месеца ежедневна употреба на кленов сироп и сода бикарбонат, Вернон отива на лекар и изследванията показват отлични резултати.

Драмата с рак на простата на Вернон се разиграла през 2008 г. Днес Вернон продължава да живее и да учи хората не само да не губят надежда, но и да се лекуват с природни средства като кленов сироп и сода бикарбонат.

На видеото е показано как Вернон приготвя вълшебното питие против рак – в малка бутилка от минерална вода разтворил сода бикарбонат.

Налива от кленовия сироп в чаша за чай и долива с разтворената сода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Мъж се избави от IV фаза рак на простата чрез натурални продукти (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *