Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това са билки за добро кръвообращение и здрави вени!

Проблемите с кръвообръщението във вените може да са резултат от заболяване, при което се получават кръвни съсиреци или лош приток на кръв. 

herbsРазлични билки са ефективни в подпомагането и подобряването на движението във вените.

Чесън

Чесънът е бил използван като лекарство и храна в продължение на хиляди години, чак от египетския период. Чесънът е ефективен за предотвратяване на циркулаторни заболявания като атеросклероза.Той се използва за подпомагане на лечението при заболявания на кръвообращението в артериите и вените, тъй като помага за намаляване на кръвното налягане и високите нива на холестерола. Страничните ефекти на чесън може да включват стомашно разстройство, миризма на тялото и подуване на корема. Също така, чесънът съдържа разреждащи кръвта свойства, така че е важно да не се консумира чесън, ако ви предстои операция.

Гинко

Гинко билоба е една от най-продаваните билкови добавки. Тази билка е важна за подобряване на кръвния поток във вените и артериите, а също и при лечение на заболявания на кръвообращението. Помага за разширяване на кръвоносните съдове. Гинко се смята за безопасна билка, но в редки случаи могат да настъпят някои нежелани реакции като замаяност или стомашно-чревни смущения.

Лют червен пипер

Лютият червен пипер се използва в страни като Италия и Китай за подпомагане лечението на проблеми с кръвообращението. Уебсайтът Consumer Health отбелязва, че той служи като „централен кръвоносен стимулант“. При редовното му използване е ефективен и за прочистването на цялото тяло, а също така помага за подобряване на състоянието при артрит, благодарение на капсаицина, който има болкоуспокояващи свойства. Жените, които са бременни или кърмачки трябва да избягват консумацията на лют червен пипер, тъй като преминава в кърмата.

Глог

Глогът се използва от много години за подпомагане лечението на заболявания на кръвообращението и подобряване на притока на кръв. Глогът се счита за безопасе, но редки нежелани реакции е възможно да настъпят, които включват сърцебиене или главоболие.

 

8 ефикасни рецепти за домашно лечение, които са вечни!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *