Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебен чай при сълзящи очи

Залейте една чаена лъжичка шапиче с една чаена чаша вряща вода, оставете да кисне 5 минути и прецедете. Пие се на няколко пъти през деня по една чаша, но не повече от 4 чаши. Много полезно при сълзене на очите е пиенето на чай от изсушен цвят от черен бъз или бял равнец.

Билков чай за външно третиране на очите: набавете си смес от равни части листа от градинска ягода и пача трева. Залейте две чаени лъжички от сместа с една чаена чаша вряща вода, оставете да кисне десет минути, прецедете и изчакайте да изстине. Натопената и изцедена ленена кърпичка по няколко пъти се поставя на очите.

Набавете си следната билкова смес: 20 грама очеболец, 10 грама семена от памук, 10 грама корени от сладник, 20 грама мащерка. Запарете две чаени лъжички от сместа с една чаена чаша вряща вода, оставете да кисне 15 минути и прецедете. В хладко съсътояние чаят се излива във ваничката за очите. Многократно през деня правете баня за очите. Може да се прави компрес за очите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Лечебен чай при сълзящи очи

  1. zornica каза:

    Здравейте може ли синосите да претискат очите и за това да имам чувството,че имам нещо като перде и вечерно време невиждам много хубаво и непрекъснато ми се вие свят имам чуството,че ще падна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *