Начало / Здравословен живот / Алтернативна медицина / При кои здравословни проблеми помага апитерапията?


При кои здравословни проблеми помага апитерапията?

Апитерапията е метод на лечение, при който се използват пчелни продукти – мед, восък пчелен клей, пчелно млечице. Те се прилагат както вътрешно, така и външно.

Масажът с пчелен мед помага за лечение и профилактика, за възстановяване на тонуса, при стрес, хронични apiterapiaзаболявания. Благодарение на него се извличат натрупаните в тъканите токсини. Действието е в дълбочина и помага на организма да се пречисти. Ефектът е силно тонизиращ за целия организъм.

Масажът с мед облекчава сърдечносъдови проблеми, нервно напрежение, укрепва имунната система, отразява се благоприятно на стомашно-чревния тракт, дихателните пътища, опорно-двигателния апарат, кожата и т.н.

С пчелни продукти се лекуват над 220 различни заболявания – ангина, анорексия, кариес, грип, кашлица, хрема, неврози, мигрена, фарингит, кожни заболявания като акне, дерматити, невродермит, псориазис, лишеи, сериозни проблеми като високо и ниско кръвно налягане, цистит, хроничен гастрит, язви, перде на окото, камъни в бъбреците и жлъчката, белодробна туберкулоза.

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


loading...

Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*