Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за домашно лечение на гъбичките по краката

Представяме ви смес, която можете да използвате, когато гъбичките по краката ви нападнат.

kraka-chesan receptaЗа целта обаче трябва да си я приготвите отрано, тъй като трябва да престои 1 месец преди да я ползвате. Какво имаме предвид? Ако често посещавате плажове, басейни и обществени къпални, няма начин да не „пипнете” гъбички по краката. Така че пригответе си тази смес и я използвайте, когато това ви се случи или за предпазване. Тя е абсолютно безопасна!

 

Състав

100 скилидки чесън, обелени и ситно нарязан

120 грама нарязани листа от салвия, пресни (или 60 грама сушени)

2 чаши натурален ябълков оцет

Инструкции:

Поставете чесъна и салвията в голям буркан и добавете ябълковия оцет. Покрийте и оставете да престои на стайна температура в продължение на 1 месец, като периодично се разклаща.

 

Как да си направим вана за краката?

 

Прави се баня на краката, като 3 супени лъжици от сместа се прибавят към леген с топла вода – около 3 литра. Краката се киснат в тази вода всяка вечер до пълното изчезване на гъбичките. Кожата ви не трябва да е наранена, защото много щипе.

 

Как помагат съставките?

Чесънът е убиец на бактериите и микробите и както знаем неговото друго име е „природен антибиотик”.

 

Салвията (Salvia officinalis L.) е повече позната като билката градински чай. В случая се използва, тъй като билката помага при кожни раздразнения, изгаряния, ухапвания и гъбички.

 

Натуралният ябълков оцет също е познат унищожител на бактерии и се използва в много рецепти от народната медицина. Прочетете кои са основните лечителски свойства на този оцет тук!

 

Една страхотна рецепта за прочистване на организма с билкова смес!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *