Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 причини да пиете алкализирана вода

Един от начините да се радвате на добро здраве е правилно да хидратирате организма си. Но възможно ли е в днешно време човек да извлече максимум ползи от водата, която тече от чешмата? В 99% от случаите отговорът на този въпрос е отрицателен, тъй като в чешмяната вода има различни видове вредни вещества, част от които са канцерогенни.

Разбира се, има различни методи за пречистване на водата. Един от най-сигурните начини е да се заложи на уред за преструктуриране на питейна вода в алкална. Такъв уред в Хидро Хелт – той за минути пречиства водата от хлор, тежки метали, олово, ръжда и др, като в същото време повишава pH-то й.

алкализирана вода уред
Алкализираната вода е полезна за целия организъм

Това са 5-те причини да изберете алкализираната вода пред чешмяната:

1. Подобрява сърдечно-съдовата функция
Високата киселинност в човешкия организъм е сред основните причини за сърдечно-съдовите заболявания, тъй като разрушава „добрите” мазнини, които помагат да се възстановят възпалените артерии. Алкализираната вода регулира киселинния баланс в тялото.

2. Подобрява работата на дихателната система
Освен на сърдечно-съдовата система, алкализираната вода подобрява и работата на дихателната система.

3. Подобрява храносмилането

алкализирана вода
С Хидро Хелт лесно можете да си направите алкализирана вода

Липсата на алкални минерали в човешкия организъм може да изтощи панкреаса. А панкреасът е отговорен за производството на мощни храносмилателни ензими. Пиенето на алкализирана вода улеснява целия процес и човек може да се предпази от редица здравословни проблеми, засягащи жизненоважни органи.

4. Укрепва имунната система
Обогатената с полезни минерали вода помага за очистването на тялото от „лоши” бактерии. Алкализираната вода повишава защитните сили на организма и му помага да се освободи от токсините, които разболяват.

5. Защитава бъбреците и пикочните пътища
В днешно време милиони хора по света се оплакват от бъбречни проблеми. Една от причините за подобен тип здравословно неразположение е именно замърсената вода, която тече от чешмата у дома. Пиейки алкализирана вода, можете да защитите бъбреците си. Полезната течност се препоръчва и срещу болезнените камъни и пясък в бъбреците.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *