Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Направете си лечебен балсам при нервни болести и проблеми със сърцето

Лечебните балсами имат много голяма терапевтична сила

балсам Предлагаме ви да си направите балсам, който ще бъде в помощ на цялото семейство.

Този балсам лекува синузит, отит на средното ухо, много e добър при астма, нервни болести, сърдечно-съдови и стомашно-чревни разстройства, при рак, повишава тонуса на организма, спомага за бързото заздравяване на раните.

Вземете по 100 грама шипка, бял равнец, борови пъпки и 5 г билка пелин. Сложете билките в петлитрова емайлирана тенджера и изсипете три литра гореща вода. Нека така да стои 1 час, след което оставете да заври и варете на слаб огън в продължение на 2 часа. След това оставете билковата смес да престои една нощ,, увита в одеяло, така че да е почти херметически затворена. След като прецедите добавете 200 мл сок от алое, 600 г мед и 250 мл ракия (водка), разбърква се и се изсипва в три-литров буркан – трябва да получите 3 литра терапевтичен балсам.

Първите шест дни се взима по 1 супена лъжица три пъти дневно един час преди хранене. Курс на лечение – 2-3 седмици до 2-3 месеца (в зависимост от състоянието).

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *