Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Овладейте болката в зъба с тези ефективни рецепти от народната медицина

Често болката в зъба може да бъде непоносима. За да не страдате, докато посетите зъболекаря, пробвайте някои от тези народни методи за овладяване на зъбобола в домашни условия

images (17) В домашни условия можете да овладеете болката в зъба с карамфил. За тази цел сложете пъпка от карамфил върху поразения зъб, като преди това леко го сдъвчете. Болката трябва да отшуми до десет минути заради мощния анестетичен ефект на растението. Можете също така да въведете в дупката на зъба масло от карамфил. Облекчава зъбобола и ванилията, като за целта може да поръсите болния зъб с прах от ванилия.

Според някои народни практики чесънът овладява болката в зъба, но за целта трябва да се сложи върху пулса първо на дясната, а след това на лявата ръка.

Много хора интуитивно са стигнали до извода, че при зъбобол може да помогне водката. В действителност, може да направите дезинфекция на устата с водка, но след това трябва да я изплюете.

При зъбобол добър резултат дават и някои отвари.

На болния зъб сложете тампон с масло от жълт кантарион докато болката утихне. Помага и настойка от коприва, която се приготвя като петдесет грама коприва се настоява седмица и половина в бутилка водка. С готовият продукт трябва да изплакнете устата си.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *