Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чай за пушачи – прочистете белите дробове преди да е станало прекалено късно

Едно е да кашляте, защото сте настинали,а съвсем друго е да кашляте, защото белите ви дробове са пострадали от цигарите

images (15) Дори и да не се откажете от този вреден навик, трябва да правите редовни прочиствания на белите дробове, или да ползвате билки и чайове, които са добри за пушачи.

Да се отървете от тази кашлица може да бъде трудно. Особено в случаите, когато има гной, слуз, храчки и други неприятни усещания. От друга страна, дори и да не пушите, ако живеете в голям град белите ви дробове имат нужда от прочистване само заради лошия въздух, който дишате всекидневно.

За прочистване на белите дробове при пушат ще ви трябват следните билки: борови пъпки, иглика (Primula), живовляк, медуница, мащерка, копър, сапонария, женско биле, детелина, мак, хвощ.

Закупете най-малко седем или осем билки от този списък. каквото намерите, това ще сложите. Дори и само половината от тях да имате, пак е добре.

Смесвате всички налични билки, взимате две супени лъжици от билковата смес, слагате ги в термос от половин литър, заливате с вра вода и ги оставате да се веят два часа. Прецеждате и пиете по една чаша сутрин и вечер.

Срокът на лечението е два месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *