Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е най-доброто билково средство, за което някога ще чуете!

Само две рецепти, а толкова много ползи!

 

бор 1. Когато е налице чернодробно заболяване. Когато искате да се предпазите от заболявания на черния дроб и жлъчката. Когато имате необходимост да прочистите организма си:

В половин литър вода се слагат шепа борови връхчета и още толкова сушена мащерка. Вари се на водна баня за около 20 минути. Пие се по половин чаша на ден, сутрин на гладно. Курс на лечение – един месец.

2. Иглолистни „витамини“

Внимателно измити борови връхчета се накъсват на малки парченца и се покриват със захар в съотношение 1 към 4 в полза на боровите връхчета. 2 супени лъжици от получената маса се изсипва в 4 чаши топла преварена вода и настоява за 3 дни. Прецежда се и се пие по 1/2 чаша сутрин и вечер, три или четири дни в седмицата.

Редовната употреба на този иглолистен витаминен комплекс укрепва имунната система, повишава потентността при мъжете и стабилизира менструалния цикъл при жените.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *