ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Направете си еликсир на живота от овес

Лесно, бързо и евтино природно лекарство за удължаване на живота

bilk Това е една невероятно лесна и много ефективна рецепта, чието често използване ще ви гарантира не само по-добро здраве, но и по-дълъг живот.

Как да си направите еликсир на живота от овес? Много лесно!

Овес се купува от здравословните магазини.

Три чаши овес се измиват старателно и се изсипват в 3 литра вода. Оставя се да ври 20 минути на слаб огън. След това свалете от огъня и добре го затворете, а по възможност може и да увиете съда в едно дебело одеяло и го оставете да престои в продължение на 24 часа. Най-добре ще е ако може да използвате термос.

По-късно полученият овесен бульон се филтрира през плътна тъкан, добавя се 100 грама мед, загрява се леко и се остава да изстине. След охлаждане се излива в чисти бутилки и се поставя в хладилник. Преди употреба, добавете прясно изцеден лимонов сок (на вкус).

Пийте бульона на малки глътки, много бавно, с удоволствие, наслаждавайки се, като дневната доза е 100 грама на ден половин час преди хранене. Когато напитката свърши, направете и консумирайте още 3 дози. Курсовете се провеждат три пъти годишно: пролет, лято и есен.

Тази рецепта ще помагат при прочистването на организма от токсини. Тя е естествен начин за увеличаване на жизнеността.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *