ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Водолечение при нередовна менструация

При липса на менструация добър ефект се постига с горещи вани. Температурата на водата не трябва да превишава 50 градуса, а продължителността на процедурата не повече от 10 минути. Добре е във водата да се добавят запарки от розмарин, мащерка и лечебна кал.

Препоръчват се и вани на кръста с билкови отвари от бял равнец, хвойнови, ихтиолови и кални полувани, вани на краката с постепенно повишване на температурата, налагания със запарено сено ърху долната част на корема, бързи обливания с гореща вода на кръста, бедрата, горещи обтривания на същите места. Всички тези процедури предизвикват засилване на кръвообръщението. За ваната до кръста е добре да се използва специална седяща вана, която се пълни с гореща вода до нивото на пъпа. Ако нямате подобен съд използвайте стандартната вана като сложите в нея малко столче.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *