ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Уникална билкова отвара за нормализиране на кръвното налягане

Хипертонията е едно от най-честите заболявания в света!

отвара високо кръвно Днес ще ви разкажем как от уюта на собствения ви дом може да си приготвите две прости, ефективни и безопасни билкови чайове за облекчаване на високото кръвно налягане.

Уникални билкови рецепти за нормализиране на кръвното налягане

Рецептата първа

Трябва да се почисти и да се смелят (възможно най-фино) десет скилидки чесън, след това се изсипва получената маса в чаена чаша вода и се вари на слаб огън за около пет минути. След това нека готовия бульон да остане поне един час. Прецежда се през няколко слоя марля и се взема една четвърт чаша три пъти на ден.

Рецепта втора

За да получите средство за нормализиране на кръвното налягане може да използвате планински ясен. В два литра вода се слагат сто грама пресни плодове, а след това се вари сместа 30-40 минути на слаб огън. След получаване на напитката в продължение на най-малко един час оставете отварата под капак. След това се прибавят няколко лъжици течен мед и се прецежда през тензух. Готовата отвара се използва три пъти – четири пъти на ден. Приблизителната продължителност на курса на лечение 2-4 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *