Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти от народната медицина побеждават анемията

При анемия можете всеки ден сутринта преди хранене да ядете по сто грама настъргани моркови със заквасена сметана или масло

анемия Също така, много лечители препоръчват да се яде салата от настъргани моркови, репички и цвекло. От тези три зеленчука може да правите и сок. Хубаво е да пиете от него по 3-4 глътки преди хранене. Продължителността на лечението е около три месеца.

Някои традиционни лечители предлагат да се прави и сок от три части сок от моркови и три части сок от спанак. Спанак също така може да се яде и като салата с лимон, зехтин и сурови слънчогледови семки. Сокът от моркови и спанак трябва да се пие три пъти на ден преди хранене.

Понякога е възможно да се прибегне до използването на орлови нокти, билка, която се вари на чай и горски плодове, които се считат за добри противоскорбутни средства.

Можете също така да яде супа, приготвена от млада коприва.

Препоръчително е да имате настъргани моркови, варени в мляко.

Индивидуални лечители предлагат като средство за лечение сок от цвекло. Всеки ден в продължение на един месец трябва да се пие по една чаша. Също така, при анемия, пациентът трябва всеки ден да пие чаша картофен сок.

Сега на ПРОМОЦИЯ!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *