ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво не знаят мъжете за неприятния косопад

Емоционален срив или мотив за търсене на лекарска помощ е откриването, че косата на мъжа оредява и трябва да се търси начин за справяне с мъжкия косопад

Все повече мъже тези дни обръщат внимание на външния си вид и затова мъжкия косопад причинява емоционален срив за съвременния мъж. Милиони мъже по света търсят медицински начини за справяне с този проблем, а когато няма ефект – се обръщат към методите и прийомите на нетрадиционната медицина, разкрива сайтът Hishearclinic, цитиран от Вести.

kosopad
Неприятен косопад при мъжете

Ето някои статистически факти, които със сигурност ще ви накарат да обърнете повече внимание на мъжкия косопад.

На първо място мнозина мъже не оценяват, че косата им е оредяла, едва, когато загубят 50% от окосмяването си. Ето защо е необходимо мъжете от младостта си да помислят как с превантивни мерки да забавят този процес.

Мъжкият косопад или андрогенната алопеция е в пряка зависимост от възрастта на мъжа. Това означава, че мъжете в 20-те си години имат около 20% косопад, а тези на 30 – около 30%. Андрогенната алопеция всъщност представлява опадване на косата под формата на буквичката „М”. При мъжете това се отразява с изместване на космената линия в посока назад и надолу, под темето.

С напредването на новите технологии и медицински открития, все повече мъже търсят професионална помощ за справяне с неприятния косопад. Ежегодно повече от 1 милион мъже на година търсят съвет, хирургическа или извънмедицинска помощ за отстраняване на косопад.

Доста любопитен факт, който се оказва и малко познат, е, че всъщност мъжкия косопад може да е резултат от генетична наследственост, предавана и от двамата родители.

За съвременния мъж липсата на коса се отразява изключително силно върху самочувствието. Когато мъжът започне за губи косата си, той изпада в депресия. Често това се отразява и на либидото му и на желанието му за секс. Тази мисъл терзае душата на мъжа и той буквално се чувства обсебен от нея. Затова ролята на партньорката му в този момент е много важна, тъй като тя трябва да му вдъхне увереност, че новата му визия е повече от мъжествена.

Не случайно в българския хумор често се лансира приликата между оплешивяването на мъжете и тяхната потентност – връзката между двете понятия е пряко пропорционална, т.е. колкото по-малко коса имат мъжете на главата си, толкова са по-активни в леглото.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Какво не знаят мъжете за неприятния косопад

  1. Даниел Петракиев каза:

    Значи може да се използва и от мъже, така ли? Аз затова се чудя, защото ми казаха, че предимно жени го купували, но май ще го пробвам и аз.

  2. Владо каза:

    Жена ми пиеше Брилиант лук, реших и аз да пробвам. Има ефект, косата ми пада по-малко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *