Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Температурата е естествена реакция на организма за справяне с болестта

Не бързайте да давате на децата лекарства за понижаване на температурата.

Ако давате безразборно антипиретици (понижаващи температурата лекарства), вие лишавате организма от възможността да се справи с болестта и да си изгради имунитет.

Разбира се, не бива да допускате температурата да надвишава 39 градуса, но преди това вземете мерки, като поставите мокра кърпа на главичката на детето, която охлаждате на всеки 3 минути с вода от чешмата. Освен това децата спират да пият течности, когато не са добре. Затова трябва непременно да намерите начин да му давате вода, чай или прясно изцеден сок от ябълка. Дори ако трябва на всяка минута да му давате течността с лъжичка. Трябва да изпие за целия ден 30 мл течност на килограм тегло минимум. За дете 11 килограма това прави 330 мл вода.

Хомеопатите препоръчват веднага при установяване на начално заболяване на детето да започнат да се дават Шуслерова сол номер 3, Ферум фосфорикум и инфлуцид, като се редуват на всеки час. Тези хомеопатични лекарства овладяват още в първите дни вирусната инфекция и пресичет болестта. Ако, обаче, състоянието на детето се влошава и температурата не спада, трябва да добавите и сол № 4 – калиум хлоратум. Състоянието на детето трябва да се следи от хомеопат, а не сами да си предписвате лекарствата.

Имайте предвид, че децата освен от лечение се нуждаят и от внимание. Те искат да бъдат повече време с мама и тате и да им се обръща внимание. Децата на разведени родители и тези, на които родителите са вечно заети, са застрашени от прояви на стрес. Те могат да се изразяват в тикова невроза – често примигване или други. Намерете време да говорите с децата си как са прекарали деня, дали учителката е строга, има ли си приятели и какво прави с тях, както и дали не е жертва на агресия.

Настоящата публикация има за цел само да ви информира за възможностите и не замества съветите на лекар-специалист.

 

 

Камелия Тодорова спира алкохола с хомеопатия

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *