Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Невероятна рецепта от народната медицина помага при атеросклероза

Атеросклерозата може да е причина за инсулти и инфаркти (сърдечна болка)

bilkov Атеросклерозата на мозъчните съдове води до виене на свят, главно при бърза промяна в положението на тялото и при резки движения, усещане за шум в главата, нарушена памет, психични промени. Церебрална артериална тромбоза може да доведе до разрушаване и кръвоизлив в мозъка – инсулт. Най-често това е комбинация от атеросклероза на мозъчните съдове с хипертония. Проявите на периферна съдова атеросклероза са суха и набръчкана кожа, измършавяване, постоянно студени крайници, болки в гърба, ръцете и краката, умора.

Може да си помогнете и да предотвратите атеросклерозата с тази лесна рецепта от народната медицина.

За подготовката на този домашен лек трябва да се почистят сто и петдесет грама чесън, след това се смила в хаван. Слага се в чист стъклен съд и се залива с половин чаша качествена водка или спирт. Сега трябва да се затвори плътно с капак и да се увие с дебел плат, което ограничава достъпа на светлина. Държи се на хладно 10-15 дни. Готовата чеснова тинктура се прецежда през няколко слоя чиста марля.

За приема трябва да се направи чай от 1 супена лъжица брезови пъпки и още толкова цвят от глог. Залейте билките с чаша вода и варете 15 минути. нека да престои един час. Прецедете и отделете една трета от чашата. В супена лъжица отбройте 10 капки чеснова тинктура, изпийте я и след това изпийте и чая.

Лечението продължава два месеца, като трябва да се прави всеки ден преди закуска.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *