ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

За да прочистите кръвта, пригответе тези лечебни средства

Няма спор колко важна е кръвта! Тя е онази субстанция, която разнася кислород и хранителни вещества до клетките, а от тях изнася всички отпадъци

Кръвта трябва да бъде здрава. Това означава, че в нея трябва да се съдържа определено количество червени кръвни телца – хемоглобин.

Ако тяхното количество е недостатъчно, човек започва да боледува, докато накрая получи и анемия.

Кръвта трябва да съдържа желязо.

Човешката кръв трябва да има определена консистенция. Когато не се приемат достатъчно течности, кръвта се сгъстява и става бавно подвижна из кръвоносните съдове.

krav
Лек за прочистване на кръвта с чесън и с вино

Ако във вътрешността на кръвоносните съдове се е натрупала шлака, тя пречи на кръвта да се движи с нормална скорост. А когато кръвта не достави необходимите елементи на клетките навреме, те загиват.

Това е особено важно за мозъка.

Пречистването на кръвта по естествен природен път става по 2 начина – през белите дробове и през бъбреците.

Понеже в последните години ние се тъпчем с прекалено много некачествени храни и напитки, белите дробове и бъбреците не са в състояние да прочистят максимално кръвта.

Затова се налага и ние сами да й помогнем, за да бъдем здрави.

1. Червено цвекло 

Няма друг зеленчук, който е в състояние да подсили кръвта както червеното цвекло.

krav-cveklo
Червено цвекло – най-полезното за кръвта

Ако го ядете редовно е много добро решение за вашето здраве, но за да има максимален ефект, трябва да пиете прясно изцеден сок от червено цвекло.

Не забравяйте, че той не се приема непосредствено след изцеждане, а се чака около 2 часа, за да може да се освободи от някои летливи вещества, които са опасни за здравето.

2. Зеленолистни зеленчуци

Колкото повече пресни зелени салати ядете, включително пресен чесън, праз и червен лук, магданоз и копър, толкова повече желязо ще внесете в кръвта.

Смути от целина и спанак е отлично средство за набавяне на желязо.

krav-baz
Сок от черен бъз за подсилване на кръвта

3. Сок от бъз (бъзак)

Както ни учи народният лечител Петър Димков,  узрелите плодове бъз се нареждат в буркани и се засипват на пластове със захар.

След около 40 дена от плодовете се е изцедил сок, който ние събираме и така суров – без го стерилизираме, го пием, за да прочистим кръвта и да подсилим имунната система.

4. Прочистване на кръвта с червено вино по рецепта на Петър Димков

Този метод отнема 1 месец.

Необходими са ви 24 големи скилидки чесън, които трябва да обелите и да нарежете на 2-3 части или да счукате на едро в хаванчето.

Поставяте ги в стъклен буркан и ги заливате с 6 чаши домашно червено вино. Можете да разделите дозата на 2 части и да я поставите в 2 стъклени буркана с винт, например.

krav-chesan
Ако нямате домашно вино, купете от магазина, но качествено, за да прочистите кръвта

Сложете капачка на буркана  и го поставете на място, на което ще бъде огрян от слънчевата светлина.

Дори и сега това е възможно – на южен прозорец.

Всеки ден разклащайте буркана. Той трябва да престои 14 дена, за да може да се получи желаната лечебна смес, с която ще бъде прочистена кръвта.

На 15-я ден сутринта прецедете сместа и я налейте в стъклено шише. Сега можете да го държите извън хладилника, защото имате студени помещения, но през лятото трябва да бъде на студено и тъмно място.

Пиете по 1 ч.л. на гладно преди всяко хранене.

Народният лечител Петър Димков препоръчва това прочистване на кръвта да стане в продължение на 1 месец, след което трябва да има почивка поне от 1 месец и повече.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *