Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Руският цар Петър I лекувал уролитиаза с ето тези рецепти

Известно е, че руският цар и велик реформатор Петър I е имал проблеми с бъбреците

 

images (19)

През годините той е пробвал всякакви лечения, включително посещения на курорти в Русия и чужбина. За да облекчи положението си руския цар е лекувал тежката си бъбречна недостатъчност като е консумирал често грудки от земна ябълка във всякакво състояние.

Уролитиаза и други заболявания на пикочо-половата система, причинени от метаболитни нарушения, може да предизвикат много дискомфорт и болка. Рецептите от руската народна медицина, които е ползвал и самия руски цар нежно почистват пикочно-половата система и предотвратяване на уролитиазата. Моля, имайте предвид, че ако има болки в гърба (слабините, корема, половите органи), утежнено движение или кръв в урината е необходимо веднага да потърсите лекар.

  • Първа рецепта: нужда е една супена лъжица изсушени листа от касис върху които да се излее 300 мл вряща вода, оставете за няколко часа. Взимайте от тази сме по 150 мл два пъти дневно, половин час преди хранене.
  • Втора рецепта: две супени лъжици ленено семе се заливат с чаша вряла вода, оставете за няколко часа, прецедете и изпийте тази вода преди лягане.
  • Трета рецепта: нуждаете се от една супена лъжица семена от морков върху които да излеете 300 мл вряща вода. Оставете да престои в продължение на най-малко десет часа, прецедете и добавете една чаена лъжичка мед. Два пъти дневно по 150 мл се пие от тази настойка.
  • Четвърта рецепта: 100 мл сок от моркови трябва да се разрежда с 200 мл вода, добавете сока на един лимон. Пие се 100 мл от продукта три пъти на ден.
  • Пета рецепта: 150 грама ябълкови кори трябва да се залеят с 500 мл вряла вода в термос и да се остават да престоят най-малко шест часа, след което да се пие от този чай по 100 мл три пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *