Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникална рецепта за почистване на бъбреците от старите тефтери на руските лечители

С помощта на тази рецепта лесно се разтварят камъни в бъбреците

 

бъбреци

Това е една смес, която ще ви помогне да се погрижите за бъбреците, дори и когато не сме в сезона на дините.

За нея, вие се нуждаете от следните съставки:

Чаша мед;
Чаша водка, която по-рано е била пречистена от фузеловото масло. За тази цел на дъното на бутилката се поставят няколко кристалчета калиев перманганат. Съдържанието на бутилката ще се раздели. На вас ви е необходима само горната час, която внимателно се отделя в бехерова чаша, ако имате такава под ръка;
Чаша сок от цвекло (червено), по възможност прясно;
Чаша сок от ряпа (черна).

Всички тези 4 чаши с различни съставки трябва да се смесят. Сложете сместа да престои на стайна температура на тъмно място в продължение на 2-3 дни. През това време ще има пълна дифузия на компонентите. Сега можете да вземете една супена лъжица от това природно лекарство за прочистване на бъбреците половин час преди хранене – 3 или 4 пъти на ден.

Не се учудвайте и не се тревожете, ако след известно време се чувствате болка или спазми в бъбреците. Това означава, че е възможно да е започнало освобождаването на пясък или камъни при уриниране.

Тази смес ще ви е достатъчна за 2,5-3 седмици. След това, ако мислите, че сте по-добре може да престанете да я взимате. Но ако не се чувствате комфортно и усещате необходимост да продължите лечението, е възможно процедурата да се повтари още три седмици, но в този случай трябва да увеличите количеството на сока от ряпа на чаша и половина.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *