Наталия Орейро пази младежка фигура с тази диета

37-годишната актриса и певица Наталия Орейро, позната от „Дивият ангел“ и днес изглежда перфектно, благодарение на своята диета

Известната актриса и певица Наталия Орейро сподели наскоро тайната на своята неувяхваща младост – спорт и диета. За мнозина тя си остава чаровната Милагрос от сериала „Дивият ангел“, който премина с успех у нас преди повече от 15 години. Как съхранява своята младежка визия, дори след раждането на дете? В интервю за изданието „Woman“ 37-годишната аржентинска звезда споделя за своята диета и тайните на красивата фигура.

Диетата на Наталия Орейро - „Дивият ангел“
Наталия Орейро – „Дивият ангел“, пази младежка фигура с диета

Нищо на този свят не идва даром, дори и талантът трябва постоянно да се усъвършенства, а за тялото са необходими непрекъснати грижи. Най-голямото предизвикателство за Наталия Орейро е раждането на нейния син през 2012 г. Оказва се, че е наддала към 30 килограма, но в оня момент не се притеснява от проблема. Тя смята, че да се раздели с излишните килограми е помогнало продължителното кърмене. Обаче полага и определени усилия – отказва се от тестените изделия и любимия шоколад, без който преди не си е представяла живота, и така само месец след раждането, започва отново да спортува активно.

Диетата на Наталия Орейро - „Дивият ангел“Популярната и обичана латинозвезда спазва специална диета от максимално 2000 калории, която е много близка до вегетарианската. Макар да го избягва, тя не изключва напълно месото и си похапва риба. Употребява основно зеленчуци, пресни плодове и обезмаслени или нискомаслени млечни продукти. Позволява си една – две филийки пълнозърнест хляб, а за пиене – само чиста вода, чай или кафе, газираните напитки и сладкото са „табу“.

В киното има различни роли и понякога за да влезе в тях, актрисата трябва да похапва повече, дори и червено месо. Хранителният режим е важен за фигурата, но крайностите са вредни. Според Наталия Орейро, всяка диета трябва да се съобразява с изискванията на тялото, за да се почувстваме комфортно, независимо от възрастта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *