Начало / Здравословен живот / Здравето след 50 / Откритие: Рак на простатата ще бъде избегнат по сензационно приятен начин!


Откритие: Рак на простатата ще бъде избегнат по сензационно приятен начин!

Коварният рак на простатата има начин да се избегне, чрез сензационна профилактика, която ще хареса на мъжете

Рак на простатата се избягва по сензационно лесен и приятен за всички мъже начин, откриха учени. Става дума за любов – много любов и много жени. Това аргументирано и сериозно доказват канадски медици в последното си изследване, за което съобщава британският Telegraph.

Профилактика срещу рак на простатата

Профилактика срещу рак на простатата, която ще хареса на мъжете

Последователите на Дон Жуан могат да бъдат спокойни за здравето си, разкрива проф. Мари-Елиз Паран от Монреалския университет. Ако един мъж през живота си е имал 20 и повече партньорки, шансът да развие рак спада с близо 30%. Почти толкова защитени са и моногамните представители на силния пол, които редовно даряват с ласки своите половинки.

Естественото е най-здравословно, коментира д-р Паран, цитирана от медията: „за мъжете с различна от стандартната ориентация, любовните връзки и многобройните контакти имат по-скоро отрицателен ефект, защото интимната близост в този случай носи риск от заразяване и физическо увреждане “.

Отдавна се знае, че удовлетворението от интимните удоволствия в леглото подобрява хормоналния баланс и има особено значение за здравето. Новият момент, разкрит чрез анализа на многогодишните изследвания върху опасния рак на простата, дава на мъжете шанс да го избегнат по най-приятния начин – като се изявят в леглото.

Обяснението на експертите е логично: при еякулация се стимулира простатата и това позволява тя да се освободи от натрупване на канцерогени. Ето защо медиците препоръчват на мъжете повече любовни удоволствия, като доказана профилактика против рак на простатата.

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Един коментар

  1. ako nema sex,povec4e 4ekiiki

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*