ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да подобрим работата на черния дроб с билки?

Всички знаете, че черният дроб е един от най-важните органи на човешкото тяло

черен дроб
Всички знаете, че черният дроб е един от най-важните органи на човешкото тяло

Той участва в неутрализиране на постъпилите в организма вредни вещества, отрови и токсини, което е и причината този орган да изисква най-голямо внимание. Ние сме подготвили за вас най-популярните рецепти, които ще подобрят функционирането на черния дроб.

Рецепти за билкови отвари, които ще подобрят функцията на черния дроб

За първата рецепта ви трябват 3-4 супени лъжици нарязани корени от репей, които се изсипват един литър вряща вода. Оставете сместа да престои в продължение на пет часа. След това прецедете. Вземете 100 мл от тази тинктура три пъти дневно половин час преди хранене.

Втора рецепта: шепа шипки се заливат с чаша вряща вода, нека отварата да престои в продължение на два или три часа, добавете една чаена лъжичка естествен липов мед. Приема на тази смес трябва да бъде по 100 мл три пъти дневно половин час преди хранене.

Трета рецепта: уникална отвара за лечение на черния дроб на базата на коприва и шипка. Равни количества от двете билки се заливат с вода и се варят като чай. Когато и да пиете от тази отвара – няма да е излишно.

Четвърта рецепта: 100 грама ситно нарязани листа от млада бреза трябва да се залеят с три чаши вряла вода. Оставете да престои най-малко три часа, след което се прецежда. За лечение на високото кръвно трябва да взима от тази отвара два пъти на ден по 100 мл половин час преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *