Лечебна вана гони упорития грип

В началото, не забравяйте основното правило – когато тялото е с температура по-висока от 37 градуса, не се правят НИКАКВИ затоплящи процедури

лечебна вана

Ако грипът е много упорит и не си отива, направете тази релаксираща лечебна вана. Ако грипът е в начален стадии, опитайте да го ликвидирате като загреете тялото си с лечебната вана. Ако се чувствате уморени и нямате сили за нищо – пак тази лечебна вана ще ви направи свежи и отпочинали.

В началото е важна температурата на водата. Тя трябва да бъде топла и приятна. Твърде горещата вода е вредна за кръвоносните съдове и сърцето. През зимата има разлика в температурите и това може да е фатално за вашето здраве.

Всички съставки за лечебната вана се добавят в равни пропорции.

– Морска сол. Вдишването на морска сол има дезинфекциращ ефект.
– Сода. Благодарение на нея можем да омекотим и да изчистим не само водата, но също така и нашата кожа.

След това добавете билките:

– Женско биле. Чудесна алтернатива на сапуна.
Хмел. Води успешни битки с всякакви простуди.
– Евкалипт. Не е необходимо да казваме каквото и да е – билката има най-силен имуностимулиращ ефект.

Към водата може да добавите по пет капки етерично масло – портокал и мента са идеални. И сега, когато вече е уточнен състава и другите подробности, трябва да направите следното – всички съставки без капките се събират в подходяща торбичка, която се пуска във водата. Почакайте малко и след това нагласете отново температурата на водата. Терапевтичната вана против грип е на ваше разположение!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *