Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отказът от медикаменти след инфаркт е много опасен

В края на януари тази година мои близък роднина прекара масивен инфаркт. Направена му бе ангиопластика в клиниката на д-р Чирков. През април направи белодробен излив. Лекарствата, които пие са български и са с комбинирано действие. При него бе открита скрита хипертония. Има и тромбофлебит. Сега отново отвори рана на крака. От два месеца не приема никакви медикаменти под предлог, че бил здрав, а в същото време има болка в областта на сърцето, а сега се появи и тази рана от разширените вени. Моля кажете ми този човек какъв шанс за оцеляване има, ако продължава така.

Миглена Попова, Шумен

За да ви направя оценка на сърдечносъдовия риск и да ви дам една доста точна прогноза за продължителността на живота на човека, за който вие ме питате е необходимо да ми изпратите основните лабораторни показатели  /липиден профил, кръвна захар, креатинин, пикочна киселина, урея и др./, както и основните клинични изследвания, които са му направени. А вие даже и възрастта на човека не сте ми казали… Това което сте написали обаче е силно обезпокоително, особено това, че не се лекува активно

Доц. Христо ДеяновLekuva.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *