ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Каква е температурата на хармоничния брак?

С падане на температурата сметките растат, а това и в най-хармоничния брак повишава напрежението

Споровете по въпроса за температурата у дома през студените дни могат да всеят раздор дори в най-хармоничния брак. Каква е оптималната температура, за да се чувстват всички уютно и спокойно? Мъжете предпочитат по-свежия и прохладен въздух, докато жените обикновено не са съгласни с това. Последни изследвания доказват, че представителките на нежния пол наистина са деликатни и крехки създания.

хармоничния брак
Определиха температурата на хармоничния брак

Сезонният ход на температурата се отразява на женския организъм много по-осезаемо, отколкото на силния пол, пише британският Дейли мейл. В мащабно проучване повече от половината запитани (55%) признават, че споровете за температурата у дома са сериозна причина за нарушаване на семейната хармония. В сравнение с мъжете, при 9 от 10 запитани жени оплакванията са от студени крака и ръце, като причините са различни, и обикновено не зависят от възрастта или здравословното състояния, коментира британският таблоид.

На базата на събраните данни, изследователите са определили „идеалната температура на хармоничния брак“, при която настройката на климатика или термостата на парното не предизвикват конфликти. Това не касае традиционните разговори на висок тон, когато пристигне сметката сметката за парно или ток.

Ако в стаята е 22 градуса по Целзий, представителите и на двата пола признават, че се чувстват комфортно и може да се очаква, че семейните отношенията ще бъдат в златната среда. Това се потвърждава и от специалистите, определящи като здравословна норма между 20О и 25ОС за населението в умерения пояс, където живеем и ние.

Все пак, когато човек стои дълго време затворен в къщи заради лошото време навън, по-трудно се намира компромис. Според хора с дългогодишен опит, да се запази топлината в отношенията и хармонията в брака, температурата у дома трябва да е близка и може би малко по-висока от сочената за оптимална.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *