Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Този домашен лосион с куркума премахва целулита

Този домашен лосион с лют пипер и куркума успешно се справя с целулита. Вълшебната смес съдържа само натурални съставки и изглажда портокаловата кожа.

Съставки:

3 с.л. куркума
3 с.л. лют червен пипер
2 с.л. джинджифил на прах
3 чаши зехтин или масло от гроздови семки
1/2 чаша пчелен восък

Приготвяне на лосиона:

Лютият червен пипер (млян) се смесва с куркумата и джинджифила на прах. Добавя се зехтинът (маслото от гроздови losion protiv celulitсемки) и се бърка, за да се получи хомогенна смес.

Сместа се слага на котлона да „къкри” за около 10 минути, след което се добавя пчелният восък. Бърка се внимателно докато восъкът се разтопи.

Сложете топлия лосион в хладилника за 10 минути. После го извадете, разбъркайте и го върнете обратно в хладилника. Повторете тази процедура 3 пъти. Накрая го преместете в стъклен буркан и го оставете в хладилника за 1 седмица, за да се втвърди достатъчно.

Употреба: 

Можете да ползвате този лосион всеки път, когато усещате, че имате нужда от него. Нанася се по проблемните зони чрез лек масаж. Тялото се измива след 5-10 минути с топла вода.

Освен за премахване на целулит, лосинът помага и при стрии и разширени вени.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *