ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 лесни и ефективни рецепти за разширени вени

Тези три рецепти ще облекчат неразположението и болката при разширени вени

вени

Може да ги направите с продукти от близкия пазар, или от който и да е хранителен магазин. Трите рецепти са изпробвани и дават отлични резултати при разширени вени.

Рецепта с чесън

За да се подготви този популярен мехлем срещу разширени вени трябва внимателно да смелите до състояние на бяла каша около 5-7 скилидки чесън /зависи от големината/. Когато станат готови се прибавят две части меко масло. Разбърквате добре.

Как да използвате: Нанесете готовия мехлем към засегнатите части на тялото, а след това ги увийте с пергаментова хартия, како за лесна корекция може да се сложи превръзка от бинт или марля. Компресът трябва да престои 9-13 часа /най-добре го направете през нощта/, след това изплакнете с хладка вода. След провеждането на процедурата, за да се избегне лющене и дразнене, се препоръчва да се намаже кожата със свеж сок от алое или бебешки крем.

Рецепта с орехи

За да се подготви следния мехлем срещу разширени вени трябва да се излее една пълна чаша слънчогледово или зехтин и 50-70 грама нарязани млади орехи. Нека сместа престои на топло място за 5-8 дни, а след това се вари на водна баня за около 50-70 минути. Прецедете бульона и го излейте още топъл в буркан с винтова капачка. Засегнатото място се маже по 3-4 пъти на ден, в продължение на 4 месеца.

Рецепта с каланхое

За да се подготви следващия мехлем против разширени вени, смесете смачкани в каша пресни листа от каланхое с разтопен на водна баня с вазелин (в съотношение 2: 1). Оставете сместа на долния рафт на хладилника за една нощ. Приложение: в продължение на пет – осем дни се втрива мехлема с кръгови движения.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *