Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Йога при остри респираторни забоявания

Легнете по гръб така, че тазът ви да опира в стената. Прилепете и краката си към стената и стойте така 7-15 минути. Тази поза променя течението на кръвта и лимфите-течностите, които запълват междуклетъчните пространства и се вливат в кръвта. През първите няколко минути налягането в пазвите на носа ще се увеличи, но малко след това секретите ще започнат да излизат от там.

Методът нети-промиване на носа. Когато течността преминава от носа в устата у сещането не е твърде приятно. Но си струва да се издържи, тъй като процедурата е много ефикасна особено за профилактика на простудни заболявания.

Напълнете със солена вода малък чайник. Застанете пред огледалото и наклонете глава встрани. На тъничка струя изливайте вода в едната ноздра. Тя би трябвало да изтича през другата. Ако е запушена водата ще излиза през устата и може да я изплюете. Повторете същото през другата ноздра.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *