Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

С какво да заменим неефективните антибиотици?

След десетилетия на безразборна употреба масовите антибиотици станаха неефективни срещу елементарни бактериални инфекции

Докато медицината търси алтернатива на неефективните антибиотици, резистентността на болестотворните микроорганизми към медикаментите продължава да нараства. Като изход от ситуацията, специалистите препоръчват в случай на „несериозни“ инфекции да заменим антибиотиците с натурални продукти. Не е допустимо да вземаме антибиотици без консултация с компетентен специалист. антибиотициТака че, в случай на лека простуда или незначителна драскотина – опитайте естествените антибиотици, препоръчва медицинският портал HEALT.

Ехинацеята се използва отдавна в лечението на различни инфекции. Традиционно това растение е използвано като цяр за открити рани, при дифтерия, заразяване на кръвта и много други заболявания, свързани с бактериални инвазии. Днес ехинацеята се прилага при грип и настинки, заради своята способност, да разрушава клетъчната мембрана на някои от най-опасните бактерии – Staphylococcus aureus. Ехинацеята доказано помага при болки, възпаления, действа успешно като антивирусно и профилактично средство.

Металът сребро е най-старият известен антибиотик, използван за направата на „самодезинфекциращи“ прибори за хранене може би от хилядолетия. Като лечебна форма се използва колоидния разтвор. За съвременната медицина го „открива“ Алфред Сърл, основател на известната фармацевтична компания G.D. Searle, който в началото на миналото столетие доказва научно, че благородният метал унищожава и най-смъртоносните патогени. Главното предимство на среброто е, че без странични ефекти бързо и без остатък ликвидира микробите в човешкия организъм. Съвсем наскоро бе доказано научно, че колоидното сребро унищожава дори и резистентните към антибиотици причинители на птичи грип, ТОРС и MRSA.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *