ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Боровата смола и овчето мляко се използват при епилепсия

20 грама борова смола, 1 литър прясно овче мляко, 500 грама прясна свинска мас. Всичко това се вари до извиране на млякото. Взема се по 1 супена л;ъжица 1 час преди хранене, като предвварително сместа се разбърква добре. Тази смес се пази на хладно и тъмно място.

Корените на чемериката се счукват на ситно, пресяват се през много фино сито и се смъркат като емфие сутрин. Това се прави окло 40 дни при първите признаци на заболяването, а ако е старо заболяване продължава по-дълго.

Смесват се 100 грама стъбла от ранилист, 100 грама стъбла от бял имел, 100 грама кори от божур, 100 грама кори от валериана, 100 грама кори от бял оман, 100 грама стъбла от риган, 100 грама цвят от полски мак, 100 грама цвят от липа, 100 грама стъбла от хвощ, 100 грама листа от момина сълза. 2 супени лъжици от сместа се варят в 500 мл вода, престояват 10 минути и се пие по 150 грама 3 пъти на ден преди хранене. Не се пие непосредствено преди лягане.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *