Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Използвайте тези средства против ревматоиден артрит

Облекчете болката от ревматоиден артрит с натурални средства от природата. 

Запознайте се с тези методи, които можете да приложите в домашни условия.

  1. Яжте няколко скилидки чесън всеки ден. Силните противовъзпалителни свойства в тази билка помагат за облекчаване на болката от ревматоиден артрит. Мачкайте чесъна преди да го консумирате, така той придобива повече полезни свойства.
  2. Нарежете средно голям картоф на филийки, без да го белите. Сложете го в чаша студена вода и оставете да кисне цяла нощ. На другата сутрин изпийте водата преди хранене.
  3. В сокоизстисквачката поставете 2 моркова, една глава целина с листата и червено цвекло с 2-3 листа. Този сок също действа очистително и противовъзпалително.
  4. Ананасът съдържа бромелаин – протеолитичен ензим, който успокоява болката и няма странични ефекти, както нестероидните противовъзпалителни средства. Така че – правете си по-често сок от ананас.
  5. Накиснете 1 чаена лъжичка сусам в 1 чаша вода за една нощ. Изяжте семената и изпийте водата на другата сутрин преди да се храните.
  6. Измерва се по една чаена лъжичка настърган пресен джинджифил и ситно смлян лют червен пипер. Смесва се с половин чаша сусамово масло. Оставя се да кисне едно денонощие, след което се прецежда и се маже с него болните стави.
  7. Малко етерично масло от камфор и лавандула се смесват с кокосово масло (което се затопля, за да се разтопи). Получава се гладка смес, с която можете да масажирате ставите си. Подобрява се кръвообращението и се намалява болката в тях.
  8. Смесете 1 супена лъжица зелен грама в чаша с вода и след това се добавят две смачкани скилидки. Прецедете и след това да вземе сместа два пъти на ден.
  9. Пийте всеки ден чай от лайка с мед и лимон.

 

Ваксина против хепатит е истинската причина за смъртта на Фреди Меркюри!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *