Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Гъбична инфекция? Не се паникьосвайте!

Тя  лесно се открива е и трудно да се обърка с нещо друго. Това не е полово предавана болест, така че може да се случи на всяка жена. 

И най-важното тук е – не се паникьосвайте!

Какво се е случило?

Нека да анализираме: със сигурност или наскоро сте завършили курс на силни антибиотици или сте имали хипотермия, или просто преживявате голям стрес. Всичко това води до отслабване на имунната система и може да доведе до активиране на гъбичките Candida, които винаги присъстват в нашата микрофлора, но в определена среда, започват да се държат по различен начин.

И тогава започват първите признаци, които ни предупреждават за опасност. Трябва да разберете как да разпознавате симптомите на млечницата и как да се борите с нея.

  1. Гъбичките обикновено ви докарват чувство на лек дискомфорт в интимната област. Първо, може да забележите промяна в цвета и мириса на секретите, които се появяват на бельото ви. Заедно с това има и неприятни усещания при докосване, половият акт може да стане болезнен и дори невъзможен. В допълнение, вие ще започнете да чувствате необходимост да се миете по няколко пъти на ден, за да се отървете от неприятните миризми и общ дискомфорт. Може да се появи сърбеж в интимната област, който след това стихва, а после пак се усилва и не ви дава спокойствие.
  2. Всичко това означава, че сте с гнойна инфекция. Но не изпадайте в паника, с който ще допринесете допълнително на тялото си стрес и паника. Млечницата е много неприятно заболяване, наистина сериозно, но не е фатално. Просто трябва да се лекува упорито и повече време, за да не се получи в крайна сметка хронична млечница, която ще се появява винаги, когато имате намален имунитет. По-добре се отървете от нея веднъж и завинаги.
  3. Най-доброто в този случай е да отидете на лекар. Няма от какво да се срамувате – вие не сте направили нищо, за да „хванете“ млечница. Но ако нямате възможност да отидете на лекар веднага –  опитайте свещички „Зелаин/Zalain“. Тези свещи не са като всички други средства за гъбична инфекция. Благодарение на уникалния състав на молекулите те ще ви помогнат там, където няма други средства за помощ. „Zalain“ се основава на коренно различно активно вещество. Достатъчно е да използвате само една свещ и неприятните симптоми изчезват на следващия ден, а напълно микрофлората се възстановява в рамките на 7 дни.

 

В съдомиялните машини виреят опасни гъбички!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *