Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Животинските протеини причиняват рак!

За да добавите повече години към живота си, трябва да се откажете от високо-протеинова диета особено от животинските протеини, по време на средната си възраст, тъй като това увеличава четири пъти шанса за смърт от рак, твърди ново изследване.

От друга страна, хората над 65 години, следва да преминат към високо-протеинова диета, по-специално протеини, произхождащи от животни, тъй като това ги прави силни и ги предпазва от болести.  Изследователите казват, че диета с високо съдържание на протеини в средната възраст е еквивалентно на пушене 20 цигари на ден. Проучването предполага, че такава диета също увеличава няколко пъти риска от смърт в резултат на диабет. Има погрешно схващане, че тъй като всички ние се храним, това е много просто нещо. Но въпросът не е дали определен хранителен режим ви позволява да се справите добре за три дни, а може ли да ви помогне да сте добре 100 години?

Изследването заявява, че хората, които включват повече животински протеин в диетата си, като например месо, мляко и сирене, имат 74 на сто по-голям шанс да умрат в сравнение с техните връстници, които консумират храни с ниско съдържание на протеини. Много хора на средна възраст по целия свят консумират консумират животински протеини, тъй като това е полезно по принцип за организма. Но протеини могат да се набавят и от растителни храни – ядки, зърнени храни и бобови растения. Изследователите установили, че се увеличава хормонът на растежа, който обаче е отговорен не само за растежа ни, но също така е свързан с рака. Така че, ако нивото на хормона върви нагоре, рискът от развитие на рак също върви нагоре. При хората след 65 годишна възраст нивото на този хормон пада, предизвиквайки слабост и загуба на мускулна маса. По този начин, приемът на умерено или високо-протеинова диета след 65 помага на хората да стават по-силни и да стоят далеч от болести.

 

 

Как да направим протеинова диета без месо?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *