Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Яж, моли се и прави редовно секс, за да не изпаднеш паника!

Паниката обикновено идва в неделя следобед

паника В събота жената е сготвила, ходила е на пазар, погрижила се е за децата в неделя съзнанието й не е заето с нищо и пролазва напрежението, което по-късно преминава в сърцебиене, задушаване и желание да се махне от дома. Често тези хора чакат с нетърпение понеделник, за да отидат на работа и да потънат в задачи. А други не обичат празниците, защото ги депресират или им предизвикват нови атаки.

Обикновено животът в по-малък град или село, както и сексът помагат много за преодоляването на тези състояния. Оказва се, че 60% от пациентите на невролозите днес страдат от сексуална невроза вследствие на недостатъчно оргазми.

При паник атака хората често викат „Бърза помощ“ – поставят им инжекция диазепам или им дават успокоително хапче като валериан. Така се понижава възбудимостта на мозъка.

Ако решите сами да се справите с проблема, променете плиткото и бързо гръдно дишане, характерно за паник атаката, с диафрагмено дълбоко дишане.

Поставете двете си ръце една върху друга върху корема и се старайте при максимална релаксация на ума и тялото да дишате „с корема“. След вдишването с корема За миг включете и гърдите, фокусът е върху издишването – напълно релаксирано. Например вдишвайте за 2 секунди, издишвайте за 4 секунди и задръжте дъха за миг. Важното е да се прави релаксирано и с нагласата „тук и сега“, тоест с фокус в процеса на самото дишане и пускане на всички мисли да протичат и да се разтварят. Продължете дишането и отпускането и си представете как всяко излишно напрежение изтича през краката в земята, сякаш тя е магнит за него и го изсмуква.

Друга ефикасна идея при паник атака е да се направи коремно дишане в хартиена кесия, защото така се ускорява балансът между кислорода и въглеродния двуокис в кръвта и паниката бързо се неутрализира.

Смята се, че медитацията, молитвата и методите за релаксация също помагат при паник атаките. Най-малко вниманието на страдащия човек се отклонява от паническия страх, който го е сковал, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Яж, моли се и прави редовно секс, за да не изпаднеш паника!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *