Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти при стенокардия

Смесват се и се разбъркват внимателно по 10 г листа от момина сълза и корени от дилянка, 15 г стръкове от бял имел, и 20 г стръкове от дяволска уста. 1 чаена лъжица от сместа се залива с 200 г вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Изпива се вечер на лягане.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от дяволска уста и кори от див кестен, 100 г стръкове от бял имел и 150 г цвят от глог. 2 с. л. от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Ври 3 минути, кисне 1 час, и отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 20 мин преди и 40 мин след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 15 г стръкове от горицвет, по 20 г стръкове от дяволска уста, стръкове от бял имел, 100 г цвят от глог и 40 г корени от дилянка. 2 с. л. от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Ври 5 мин на тих огън, кисне 1 час и отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 15 мин. преди 30 мин. след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *