ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

И начинът на живот има значение за оплодителните способности на мъжа

Сред най-честите усложнения на заушката е възпалението на тестисите, проявяващо се особено в юношеска възраст

оплодителни способности

Системният стрес унищожава тестостерона и понижава концентрацията на сперматозоиди в еякулата. Честата употреба на лаптоп, разположен върху бедрата, също е фактор за понижена функция на половата система.

За справяне с този проблем може да започнете да използвате естествени средства. Например дините, гроздето и доматите са добри източници на ликопен-природен антиоксидант, който стимулира репродуктивната система. Изследван е ефектът на терапията с ликопен. Резултатите наистина са обнадеждаващи, само че полезното вещество е прилагано не в естествената си форма, а в концентриран вид като таблетка.

По-дългият период на въздържание не води до по-добри показатели. След петия ден без еякулация организмът започва да унищожава сперматозоидите и процентът на неподвижните става по-голям. Друго условие е през последните дни да не се прекалява с алкохола. В предходните 2 седмици не бива да се приемат антибиотици – те влияят негативно на сперматогенезата, но от 2 седмици до един месец тя се възстановява, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *