Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Всичко, което трябва да знаете за аргановото масло!

Може ли едно и също нещо да изглажда бръчки, да цери кожни проблеми, да оформя прическа, да подхранва ноктите и косата и да овкусява салата? Да, ако името му е арганово масло. То наистина е универсален боец. И неговите естествени качества са балсам за изтерзания от всякакви химии организъм.

Американски учени са установили, че средностатистическият човек всеки ден ползва над 200 опасни химикала под формата на балсам за устни, парфюм, сапун, шампоан, слънцезащитни кремове. Те проникват в тялото през кожата и ефектът е същият, като ако ги бяхме намазали на филия и изяли.

Аргановото масло е скъпо, но при свойствата му да върши работа „11 в 1“ инвестицията си струва. Защото само arganovo masloс един флакон получавате серум за лице против бръчки, околоочен крем, маска за подхранване на косата, балсам срещу цъфтенето й, за укротяване на хвърчащи къдрици, балсам за устни, крем за напукани пети, серум за заздравяване на нотките, за омекотяване на кожичките, за лечение на акне, псориазис, белези от шарка, рани, стрии…

Отгоре на всичко с аромата си на препечени ядки ще превърне салатата в кантата за небцето. Ако ние сега откриваме качествата на аргановото масло, то берберите в пустинята на Мароко от 3500 г. брулят подобните на акация дървета и произвеждат студено пресовано олио на принципа на зехтина, наричайки го „течно злато“.  Още финикийците го използват за лечение на редица кожни проблеми.

Това масло съдържа повече от 75% ненаситени мастни киселини, което обяснява силното тонизиращо и регенеративно въздействие върху кожата. То е невероятно богато и на витамин Е, стероли и фенолни съединения, има антиоксидантни свойства.

От столетия „течното злато“ се използва за лечителни, хранителни и козметични цели. Има захранващи качества, които са го превърнали във високоценена съставка на скъпи кремове, но натуралното винаги е по-ефективно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *