ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Прическата на Джъстин Бийбър пазела от рак!

Прическата на Джъстин Бийбър с дълъг бретон, на която подражават стотици хиляди тийнейджъри, се оказва нещо положително: според медиците тя предпазва от рак на кожата!

dzhastin-biber2Напоследък за Джъстийн се говорят доста нелицеприятни неща, отбелязват от medikforum.ru. Счита се, че поведението му е заразителен лош пример за подрастващите. Джъстин Бийбър става “абонат” на полицията, съден е, държи се скандално на обществени места и със съседите си. Доста се коментира джигитското му шофиране и увлечението по дрогата. Личният му живот, разнообразяван от девици със съмнителен морал, не го представя в добра светлина пред поколението на родителите.

Оказва се обаче, че Джъстин може да съдейства за предпазването на подрастващите от някои вредни влияния. Прическата, която той носеше дълго време, бе копирана от деца и тийнейджъри по цял свят. Този дълъг бретон според доста специалисти се е оказал добра защита срещу вредното слънчево влияние: децата, които носят подобен бретон, нямат лунички по челото и в този смисъл са по-слабо застрашени от рак на кожата.

Тук играе механизмът на подражанието: когато искаш да си като кумира си, ти следваш навиците му, без да се замисляш. Дали ако родители или лекари биха препоръчали тази прическа като защита от рак на кожата – младежите биха я носили така самоотвержено?! Ефектът със сигурност е различен.

“С тийнейджърите е трудно да се говори за неща като рак на кожата” – това е признание от водещия американски педиатър д-р Бърнард Коен от Балтимор. Специалистът отбелязва, че на тази възраст никой не вярва, че може да се разболее от рак на кожата. Самият той в практиката си се е сблъсквал с трагични случаи. 12-годишно дете развило рак на кожата след едно единствено слънчево изгаряне, при което била засегната кожата на лицето му и по-специално на челото.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *