Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диафрагменото дишане като начин за отслабване

Правилното дишане може да подобри здравето и да даде красота

дишане

Всичко на този свят си има и обратна страна: и най-благите начинания могат да доведат до негативен резултат; ефективното лекарство може да има своите противопоказания; комплексът упражнения, полезен за един, може да навреди на друг. И диафрагменото дишане не е изключение.

Важно е да знаете, че е противопоказано за хора със склонност към хипертония да дишат с диафрагма, затова, преди да пристъпите към упражненията, се консултирайте с лекар и се убедете, че липсват противопоказания. И тогава – дишайте за здраве!

Правилното дишане не е само здраве, но и красота. Та нали, за да дишаш правилно, трябва да стегнеш мускулите на коремната преса и да свалиш излишните килограми.

Опитайте се да се изгърбите и да вдишате дълбоко. Не става? Тогава се изправете и повторете опита. Така е по-добре, нали? При правилно дишане с корема в процеса участват мускулите на коремната преса. Ако правилно ги напрягате и отпускате, ще коригирате осанката си и ще „стопите“ корема.

Ако вземете в ръце гирички и вдишвате в момента на усилие, а издишвате в момента на отпускане, ще стегнете и мускулите. Главното е, че и ефектът ще се запази задълго, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *