Това са начините да разкарате дебелините от лицето си!

Някои хора трупат мазнини на лицето си повече, докато други нямат дебели лица въпреки дебелините по тялото си.

От една страна е по-добре да имаш дебелинки на лицето си, отколкото около корема. Абдоминалното затлъстяване корелира с различни заболявания – сърдечно съдови, диабет и др.п.

Дотук добре, но сега чуйте новината – отслабването в лицето става най-трудно. Най-лесният вариант е под ножа. Но ние имаме за вас няколко опции, които да ви помогнат в борбата с мазнините по лицето. Вижте ги!

  1. Намаляване на рафинирана захар и въглехидрати. Някои диетолози теоретизират, че прекомерната консумация на рафинирана захар и въглехидрати може да доведе до задържане на вода в лицето. Можете да направите фина настройка на вашия прием на въглехидрати, за да получите намаляване общо на теглото си.
  2. Намалете солта. Фантастичната дума за задържане на вода е оток. Нормалната дума – подуване. Солта кара организма да задържа вода, а тя отива право в лицето ви.
  3. Намаляване на медикаментите. Някои лекарства могат да допринесат за задържането на вода. Трябва да проверите тази възможност при лекаря си и да прецените можете ли да ги намалите или замените с такива, които не правят задръжки.
  4. Промяна на прическата и грима. Слагайте пудра, която съвпада с тена на кожата ви под брадичката и на челюстта. Ако имате бретон – отървете се от него, повдигнете косата си назад, за да откриете челото и притиснете косата към главата си от двете страни. Така ще направите една удължена визия на лицето си.
  5. И накрая, научете няколко упражнения за стягане на мускулите на лицето. Лекарите препоръчват най-малко 30 минути на ден сърдечно-съдови упражнения. Това включва джогинг, колоездене, спорт, плуване и др. Започнете бавно и увеличавайте интензивността на тренировките, докато тялото ви се нагажда към рутината.

Когато губите тегло, вашата брадичка и лицето ще станат забележимо по-слаби и ще се променят преди да забележите значителни промени на други места по тялото си.

 

Как да разкараме двойната брадичка?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *