Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

НЕВЕРОЯТНО!!! Какво лекува звънът на камбани?

В последните десетилетия се развива ново направление в медицината – камбанотерапия

 

В онкологични клиники в САЩ освен химиотерапия се използва и звънът на камбанки. Принципът на въздействието им е много прост – те излъчват вълни със свръхвисока честота, които помагат на организма да се бори с болестта. При правилното им въздействие загиват дори раковите клетки.

звънът на камбани
Звънът на камбани лекува

Според специалистите камбанният звън има особено въздействие върху организма като цяло и върху всеки орган поотделно. Вече е доказано, че на различните отдели на гръбначния стълб съответства определена звукова нота.

При камбанен звън чрез вегетативната нервна система се извършва своеобразен масаж със звук на всеки орган.

Въздействието върху организма става не само на физическо ниво камбанните вълни оказват благотворно влияние и на психиката на човека.

Доказано е положителното им влияние при такива проблеми като безпокойство, страх, нервност, безсъние, които се повлияват благоприятно от камбанния звън.

Наблюдава се и успокояващото му въздействие върху буйни душевно болни хора.

Дори обикновеното слушане на записи на звъна на камбани изцелява тежки форми на депресия и различни психични заболявания, пише вестник „Феномен“.

витамин Б17 комплекс форте
B17 комплекс форте

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *