Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При нарколепсия може да помогне специалист епилептолог

Здравейте, Не знам дали можете да ми помогнете, но все пак реших да поискам съвет. От доста време страдам от болестните наречена Нарколепсия/Narcolepcy/, характеризираща се в сънни атаки. Все още не съм предприела никакви сериозни мерки по въпроса, защото все още не съм си изяснила, дали това е психически проблем или е крайно време да започна да пия разни амфетамини и стимуланти, към които евентуално ще се пристрастя и ще се наложи цял живот да ги пия без да има резултат. Много ми се иска да се насоча към специалист запознат с тази болест, ако е възможно да ми препоръчате такъв. Предварително благодаря!

Мария Чулкова, София

Ако от дълги години страдате от Нарколепсия, най-вероятно сте станали „специалист“ по проявите на болестта и трябва да си отговорите на един въпрос: Желая ли да живея с тези пристъпи. Ако не желаете се обърнете, към невролог (епилептолог).
Д-р Иля Нисимов – консултант на Lekuva.net, 02/987-90-64

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “При нарколепсия може да помогне специалист епилептолог

  1. Теодора Иванова каза:

    Мария,
    Свържи се с мен, аз минах вече някои стъпки…
    Може да обменим ценна информация

    Поздрави
    Теди

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *